Om meg

Hei!

Mitt navn er Emeline Braatlund Larsen, jeg er 23 år gammel og kommer fra Grimstad. Jeg er en jente som er nysgjerrig, interessert, glad i å lære, liker utfordringer og setter høyt det å ha ærlige, åpne og gode relasjoner med hverandre.

Våren 2017 kikket jeg etter studier i Oslo og da jeg kom over Høyskolen Kristianias studie: Markedsføring og salgsledelse ble jeg helt paff. Dette studiet var helt perfekt. Akkurat det jeg lette etter. Jeg søkte med én gang, og begynte høsten 2017.

Nå er jeg i mitt 4.semester og trives svært godt. Jeg har hatt ulike emner som forhandlinger, salgspsykologi, markedsføring, organisasjons og ledelse, forbrukeratferd og bedriftsøkonomi. Denne våren har jeg valgt å spesialisere meg i emne Digital markedsføring. Dette er et emne som interesserer meg mye. Verden er i kontinuerlig utvikling og jeg ønsker derfor å både få bredere og dypere forståelse av hvor den digitale utviklingen har kommet fra og hvor den vil føre oss i fremtiden.

Ved siden av å studere på Høyskolen Kristiania jobber jeg for barne-klesmerket Wheat. Det er et dansk designmerke, som har rundt 200 butikker i Norge. Jeg jobber med den digitale markedsføringen, samt at jeg hjelper til med innkjøp og oppfølging av kunder.

Målet mitt med dette semesteret er å få bredere innsikt i den digitale verden, samt forstå viktigheten av å ha god kunnskap rundt digitaliseringen vi nå lever i. Jeg tror dette emne og denne våren vil gi meg nye perspektiver, og hjelpe meg til å bli mer rustet for den virkelige verden jeg snart skal møte i arbeidslivet.

Denne bloggen blir en faglig blogg, der jeg deler av mine digitale ferdigheter og erfaringer gjennom året.

Her er en video jeg måtte lage i forbindelse med faget Digital Markedsføring.

/ Emeline Braatlund Larsen